Nijverheidsstraat 27, 5331 PT Kerkdriel Heeft u schade?Bel direct0418 63 48 13 / 06 54 72 65 05

Diensten

  • Autoschade herstel
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Steenslag schade
  • Vervangend vervoer (contacten met 2 verhuurbedrijven; gelijkwaardig vervangend vervoer)
  • Ruitschade
  • Overige diensten: Side bars, ramen tinten, haal- en brengservice
  • Autoschade
  • Ruitschade, uitdeuken zonder spuiten, onafhankelijke taxaties, dus voor alle Verzekeringsmaatschappijen

Auto- en caravanschadeherstel
Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van auto- en caravanschadeherstel. Van een krasje in uw portier tot een nieuwe voorruit en van hagelschade aan uw caravan tot het vervangen van de voorkant van uw auto. Wij kunnen alle merken en typen auto’s repareren.Dankzij innovatieve reparatiemethodes en ons vakmanschap is het ook mogelijk om kleine schades te herstellen zonder dat het enorme kosten met zich meebrengt. Graag adviseren wij u persoonlijk en maken wij een passend voorstel.

Diensten die wij aanbieden zijn:

Steenslagschadeherstel
Steenslag blijft lastig, maar is helaas niet te voorkomen. Gelukkig is er wel wat aan te doen. Door middel van een geavanceerd minispuitje kunnen wij de steeninslag opvullen met lak. Vervolgens poetsen we de overtollige lak vakkundig weg.

Bumperschadeherstel
Ook kunststofreparaties zijn mogelijk, waarbij het aanbrengen van structuur en het terugkrijgen van de oorspronkelijke kleur voorop staat. Onderdelen die gerepareerd kunnen worden met het reparatiesysteem zijn bijvoorbeeld bumpers, deurbeplating, dorpellijsten, afdekplaten, deur- en daklijsten en de tunnelbak. Deze plaatselijke reparaties besparen flink in de kosten!

Ruitschadeherstel
Het gebeurt ons allemaal wel eens: een kapotte voorruit. RSD Autoschade zorgt dat een nieuwe autoruit wordt geplaatst. Het lijkt alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen. Wij gebruiken alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de autofabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit.

Uitdeuken zonder spuiten
Kleine deukjes zijn vaak te verwijderen zonder het beschadigde deel te spuiten. Via de binnenzijde van de carrosserie wordt de deuk opgezocht en met speciale technieken er uitgewreven. Door deze snelle, milieuvriendelijke methode vallen de reparatiekosten flink lager uit. Niet elke deuk komt voor deze reparatiemethode in aanmerking. Wij geven u graag gratis advies en een prijsopgave.

Spuiten
De spuitcabine is door zijn afmetingen (9 meter lang x 5 meter breed x 4,40 meter hoog) geschikt voor zowel auto’s als caravans en campers. Hij is uitgerust met een volautomatische verwarmingsunit, die een exacte temperatuurbeheersing garandeert tijdens het gehele spuitproces. Lakken worden opgebracht met een HVLP-techniek (High Volume, Low Pressure), wat een hoger rendement oplevert. In de mengcabine staat een innovatief lakassortiment ter beschikking, dat constant wordt uitgebreid en aangepast aan de wensen en eisen van de klant. Met kleurinformatiesystemen, zoals het Color Box systeem, in combinatie met de computergestuurde weegschaal, is elke gewenste kleur snel te produceren. RSD Autoschade maakt daarbij enkel gebruik van hoogwaardige, watergedragen PPG lakken die het milieu minder belasten. Restmateriaal wordt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Sidebars
Wij monteren treeplanken en sidebars op maat voor alle soorten auto’s en bestelbussen. Deze worden altijd thermisch verzinkt en eventueel naar wens gespoten in een kleur naar keuze. Sidebars geven uw voertuig niet alleen een mooiere, stoere look, ze voorkomen ook schades aan uw auto of bestelbus.

Autoruiten tinten
Het tinten van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetalliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houdt verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de folies, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de folie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit.

Overige diensten
Natuurlijk bieden wij onze volgende vaste diensten aan wanneer u een auto bij ons laat repareren: haal- en brengservice, vervangend vervoer, hulp bij het invullen van uw Europees Schadeformulier en de verzekeringsafwikkeling.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Onbezorgd weer onderweg
Met onze kennis en jarenlange ervaring heeft u een betrouwbare partner om uw auto of caravan te herstellen. Meer weten? Neem contact met ons op.
Lees meer